Citiraj:
Autor SRV
Ma tankaju servisi ulje koje i ide u motor, po specifikacijama.
Fora sto to ulje naplate mnogo vise nego da kupis kanister od 5l u ducanu, iako ga nabavljaju veoma jeftino jer oni uzimaju na 200l bacve a ne mala pakiranja.
Ja kad sam mijenjao ulje uzeo sam original GM 5W30 dexos2, kvalitetan filter i sve me ukupno izaslo sa zamjenom 400kn.
Sent from my SM-G920F using Tapatalk
|
Kad sam se prije par godina (iz znatiželje) zadržao pored ovlaštenog servisa vidio sam slijedeće:
- djelatnik sa prijema vozila za servis odnosi radni nalog serviseru
- serviser uzima nalog i odlazi sa kolicima do pulta skladištara
- skladištar pogleda radni nalog na zaslonu računala i donese iz skladišta dijelove za servis i stavi ih na pult (kartonske kutije sa filtrima, 6 pakiranja po 1 lit ulja za motor itd)
- serviser uzima dijelove, uspoređuje ih sa radnim nalogom (papirnatim), stavlja ih na kolica i vraća se do radnog mjesta xy na koje je u međuvremenu lik koji zaprima aute na servis dovezao moj auto
- serviser spaja auto na dijagnostiku, a meni prestaje biti zanimljivo gledati i odlazim na kavu i za dva i po sata se vraćam po servisiran i opran auto
Ne kažem da nije točno da neki servisi možda ulje uzimaju u bačvama od 200 lit, ali tamo gdje ja servisiram auto ne uzimaju jer mi svaki put u prtljažniku ostave jednu kanticu sa cca 2 dcl ulja kaj je ostalo (u motor ide 5,8 lit ulja)... i da, i meni je redovni servis oko 1500 kn od čega oko 800 otpadne na ulje.