Hvala na odgovorima. Očito su me malo smuljali kad su rekli da će sve bit hd. Ja na hbo on demand hd rubrici imam samo Westworld (nemam GoT wtf) i da ne izgleda baš nešto, isto ima pikselizacije, nije kao na hd kanalima. Silicon valley je sad na hbo 3 hd izgleda 3 put bolje nego isto na on demand, i bolje od westworlda koji je kao hd.
Jel se onda taj hbo go može gledat nekak na tv ak je bolja slika, ja sam to pitao kad sam tražio aktivacijski kod rekli su mi da go ne može na tv (iako bio lik neš nesiguran) al imam on demand i da je to kao isto, očito nije.
ovaj SD na hbo on demand je ipak bolja rezolucija slike nego na običnim hbo kanalima koji nisu hd, čak mi nekak i izgleda dok nema nekog brzog pomicanja kadra, onda je šum. Dok pak tog šuma nema na običnim hbo kanalima iako je niža kvaliteta.
I jel normalno, da kad su mi konačno nakon poziva aktivirali hd kanale iz hbo i sportskog paketa, da sam još dobio novu hd, history hd i nick hd. Ili to daju svima s novim max tv prijemnikom a meni nisu dali još nat geo hd, discovery hd i one druge hd..