Tema: Automobili
View Single Post
Staro 25.05.2017., 09:21   #29285
Master_Hrc
Premium
Moj komp

Master_Hrc's Avatar

Datum registracije: Nov 2007
Ovo je zapravo školski primjer oduzimanja prednosti. Traktorist je kriv za izazivanje nesreće. Ako je vozač clia bio alkoholiziran bit ce kriv zbog voznje u alkoholiziranom stanju. Sto se tice brzine i meni se cini da je imao dosta vise od ogranicenja ali to sto se meni cini je nebitno. Postoji snimka pa se moze po snimci izracunati koliko se brzo vozio. I dobit ce kaznu za brzinu. Ali to ne smanjuje krivicu traktorista...tj moze mu se smanjiti udio u nesreci kao sto je henri napisao (cuo sam jos takvih primjera) ali se nemoze nakraju dogoditi da traktoristu smanje udio krivnje da on bude zanemariv...ono tipa da vozac clia bude 70-80 posto kriv...

@Tvrdi
Apsolutno se slažem s tvojom konstatacijom. Kazna za pijanstvo treba biti takva da ti vise nikad u zivotu ne padne na pamet tako nesto. I ne samo tebi nego i ekipi oko tebe....U Američanskim državama i dalje ima pijane ekipe za volanom unatoč kaznama, pitanje koliko bi ih bilo da nisu kazne tako rigorozne.ALi jebiga kod nas kad ubijes par ljudi na cesti ides na semestar u Švicarsku, to je zapravo stanje uma i mentaliteta...

Zadnje izmijenjeno od: Master_Hrc. 25.05.2017. u 09:29.
Master_Hrc je online   Reply With Quote