Tema: Automobili
View Single Post
Staro 24.05.2017., 13:30   #29240
Gigi1
Premium
Moj komp

Datum registracije: Feb 2005
Citiraj:
Autor Nybelung Pregled postova
Nije uopće bitna razlika cjelogodisnje vs ljetne, nego da ne valja miješati tipove guma na autu. Dobra cjelogodisnja guma (Goodyear ili Michelin) u toj dimenziji košta 850 kuna. (ostale nisu zanimljive, prakticno su zimske). Za cijenu dvije takve moš kupiti sve 4 ljetne Save UHP, pa znat što vozis i bit miran dok se ne potroše.
Kombinacije zimske/ljetne su ko ruski rulet. To bi mi bila baš, baš zadnja opcija. Ono, vozio bi tako da nemam prebijene u dzepu a vrijeme je suho. Na službenom sam proslu zimu imao taj kombo (ljetne nazad) i par puta mi je zadnji kraj pretjecao prvoga.
e pa bas zato sam i pitao, po suhom nije takav problem, ali na mokroj podlozi sam pretpostavljao da bi moglo biti pretjecanja straznjeg djela kod naglog kocenja, buduci da nisam nikad imao takvu kombinaciju htio sam cuti iskustva iz prve ruke.

nekog je zanimalo, auto je mazga 6 benzinac

vjerojatno cu za prvu ruku uzeti 2 ljetne savine uhp(vidio sam jos i fuldin model slicne cijene)

inace prednje gume na autu su se totalno pocele dezintegrirati, gule se ko kora od mandarine, goodyear eagle f1 asymmetric

Zadnje izmijenjeno od: Gigi1. 24.05.2017. u 13:38.
Gigi1 je offline   Reply With Quote