View Single Post
Staro 23.05.2017., 13:12   #9525
Roberto
Premium
Moj komp

Roberto's Avatar

Datum registracije: Feb 2006

definitivno S3 naginje Lynchu u Mullholand Drive stilu i izostaje ona atmsofera koju je činila fenomenalna Badalamentijeva glazba koja je sjajno praitla događanja na ekranu i mogla u sekundi preći iz opuštajuće pozadine u jezovitu

No, neću još donositi konačni sud, pogledat ću više epizoda.
-->
Citiraj:
Autor Manuel Calavera Pregled postova
Šta su to različite vrste fanova?

Nadam se da radnja barem ima nekakvog smisla i poantu, a ne nekakva nasumična sranja (više mullholand drive nego inland empire)
Bome jesu različiti. Twin Peaks je Lynch zamislio kao nadrealnu dramu u kojoj je krimi priča s Laurom Palmer samo početak, uvod u njegov uvrnuti svijet. Međutim, kako je uz njega to radio umjereniji Frost i kako ih je mreža stiskala, Lynch se zapravo negdje nakon prve sezone maknuo iz te priče i radio Divlji u srcu, vratio se tek za zadnju eppizodu S2. Tako da su ABC i Frost uglavnom to formirali kao krimi priču s elementima misterije.

Tako da je sad nastala situacija u kojoj TP fanovi žele nastavak priča ludih stanovnika tog gradića i raspetljavanje S2, onu istu atmosferu i štih, dok Lynch fanovi žele ulaz u njegov uvrnuti i ponekad besmisleno misteriozni filmski svijet.

Pogledao sam nekih pola sata jer nisam stigao dalje plus ono što sam pročitao (ajd nek bude spoiler)

definitivno S3 naginje Lynchu u Mullholand Drive stilu i izostaje ona atmsofera koju je činila fenomenalna Badalamentijeva glazba koja je sjajno praitla događanja na ekranu i mogla u sekundi preći iz opuštajuće pozadine u jezovitu

No, neću još donositi konačni sud, pogledat ću više epizoda.