View Single Post
Staro 22.05.2017., 09:56   #1115
killuminati
Premium
Moj komp

killuminati's Avatar

Datum registracije: Mar 2017
Citiraj:
Autor legija Pregled postova
imam kaljeno staklo koje nije na senzoru. i nemogu nikako nac di da iskljucim senzor. trazio po netu ali nigdje nemogu nac.a instalirao sam 10 aplikacija kao za gasenje neradi ni jedna
lako moguce da je proximity prljav iako ti se ne cini, uvuce se masnoca s prljavstinom u tu rupicu na kaljenom, pazljivo ocisti cackalicom pa zatim alkoholom i stapicem za usi.. imao isti "problem"..

od nedavno i ja vlasnik G6, fon je brutalica, kamera ubija mogucnostima, baterija drzi preko 24h, tri vrste gorille i alu frame dizu dojam uredaja, frame je ujedno i pasivan heatsink.. nije zadnji QSD, ali ne vidim da mu treba, fingerprint radi odlicno.. na pogled ostavlja dojam puno krhkijeg uredaja nego sto ustvari je, no kad uzmes mobitel u ruku i pogledas ove kaj po YT razbijaju mobitele, taj dojam nestaje.. kaj ja znam, sluzbeni iphone mi zgleda ko igracka..

nemam realno zamjerke osim bijelog punjaca i bijelog kabla s crnim uredajem, onak wtf.. dodao bih da je kabel kraci nego s prijasnjim uredajima, jebala ih stednja na flagshipu i opcenito politika firme o razlicitim specifikacijama ovisno o trzistu, ko da mi u Europi ne znamo punit bezicno ili ne bi zeljeli imati quad DAC ili 64GB eto zato jer mozemo.. nije mi jasno niti zasto je sadrzaj kutije drugaciji ovisno o "boji"..

G3 udahuo novi zivot, flesnuo zadnji resurrection i odradio lagani termalni mod s bakrenom plocicom 15x15x0,3mm, hoce se razletit kak je brz..
killuminati je offline   Reply With Quote