Citiraj:
Autor legija
imam kaljeno staklo koje nije na senzoru. i nemogu nikako nac di da iskljucim senzor. trazio po netu ali nigdje nemogu nac.a instalirao sam 10 aplikacija kao za gasenje neradi ni jedna
|
lako moguce da je proximity prljav iako ti se ne cini, uvuce se masnoca s prljavstinom u tu rupicu na kaljenom, pazljivo ocisti cackalicom pa zatim alkoholom i stapicem za usi.. imao isti "problem"..
od nedavno i ja vlasnik G6, fon je brutalica, kamera ubija mogucnostima, baterija drzi preko 24h, tri vrste gorille i alu frame dizu dojam uredaja, frame je ujedno i pasivan heatsink.. nije zadnji QSD, ali ne vidim da mu treba, fingerprint radi odlicno.. na pogled ostavlja dojam puno krhkijeg uredaja nego sto ustvari je, no kad uzmes mobitel u ruku i pogledas ove kaj po YT razbijaju mobitele, taj dojam nestaje.. kaj ja znam, sluzbeni iphone mi zgleda ko igracka..
nemam realno zamjerke osim bijelog punjaca i bijelog kabla s crnim uredajem, onak wtf.. dodao bih da je kabel kraci nego s prijasnjim uredajima, jebala ih stednja na flagshipu i opcenito politika firme o razlicitim specifikacijama ovisno o trzistu, ko da mi u Europi ne znamo punit bezicno ili ne bi zeljeli imati quad DAC ili 64GB eto zato jer mozemo.. nije mi jasno niti zasto je sadrzaj kutije drugaciji ovisno o "boji"..
G3 udahuo novi zivot, flesnuo zadnji resurrection i odradio lagani termalni mod s bakrenom plocicom 15x15x0,3mm, hoce se razletit kak je brz..