View Single Post
Staro 20.05.2017., 11:43   #1
mvp
Registered User

Datum registracije: May 2017
Problem s Lid senzorom

Nadam se da nisam pogrijesio temu, al evo napisat cu ovdje pa se nadam da ce mi netko pomoci.

Imam Asus laptop N serije vec nekih godinu i pol dana i poceo mi se u zadnje vrijeme desavati taj jedan problem, a radi se o tom dok koristim laptop, dakle dok sam na njemu, recimo surfanje po internetu, laptop sam od sebe odlazi u Sleep mode, nekad to bude 5 puta na dan svakih par sati, nekad bude 2 puta, ovisno kako kad.

Pa sam onda istrazivao sta bi moglo bit, probo sam sve, laptop se ne pregrijava, vadio sam i bateriju pa koristio lap, pa onda sam probo i na bateriji samo koristit, al uvijek se dogodi isto da se sam od sebe ugasi.

Probao sam svasta i po power postavkama, al uglavnom nije bilo pomoci i onda sam se sjetio da bi mozda mogao bit problem taj senzor kad se laptop zaklopi pa ode u sleep mode.

I tako sam onda u tim postavkama stavio da kad zaklopim poklopac od lapa da se nista ne desava, po deafultu on ide u sleep mode kad se zaklopi.
Nakon sto sam to napravio laptop se vise ne gasi tako da onda mogu reci da je problem u tom sto laptop sam od sebe pomisli da sam ga zaklopio i da ode u sleep mode.

E sad je moj problem sto je to neko privremeno rjesenje da tako u postavkama to rijesim, ali opet zelio bi da ne moram to radit nego da on radi normalno kako bi i trebao.

Zanima me da li je netko od vas imao slican problem i kako ovo uopce rijesit, na koji nacin se ovo moze popravit, da li je rjesenje da se izvadi taj senzor(uopce nemam pojma gdje se to nalazi na lapu i kako izgleda) stavi novi ili to moze bit sasvim nesto drugo?
mvp je offline   Reply With Quote