15.05.2017., 07:53
|
|
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
Citiraj:
Autor fanATIk
Frendu prekjučer došao 508 iz švabije. 2012 godina, 89k km, dizlo 140 ponija, dosta opreme ( bixenoni, LED, cruise control, BT, sto čuda još unutra i 4 zimske gume s felgama), 10500 ojrića platio gore, sa dovozom i davanjima izašlo ukupno 12300. Auto kupljen od njemca, nije lizing. Auto je apoteka. Ono, kužim da se auto može očistit dobro, al ovdje nema ni tragova habanja. Našli smo jednu točkicu na stražnjim vratima izvana. Dizajn unutrašnjosti po mom ukusu skroz. Sa svojih 195 cm visine recimo da sam se smjestio za volan, ne savršeno al volan ne udara u koljena. No definitivno bi očekivao više mjesta u autu od skoro 5m dužine. Sa sicom skroz gurnutim do kraja, ima mjesta otraga, za dijete. Superb je tu kralj što se prostora tiče.
U svakom slučaju, odlična kupnja.
|
Moram priznat, to uopce nije puno.....mislim na davanja.Jel on sam iso po auto ili je platio dovoz? Sto se tice davanja da li je znao koliko ce ga to kostati....tj da li si je prije to mogao izracunati? Postoje neki kalkulatori ali koliko znam nista nije 100 posto tocno....
|
|
|