View Single Post
Staro 14.05.2017., 14:38   #25
M.Vlahovic
Premium
Moj komp

Datum registracije: Oct 2008
Sad kad sam nabavio polupošteni komad opreme, vidimo da dohvat signala sa izvora uopće nije problem.

Znači to je client mod iz TPlinka (801) kablom u laptop.
Ako na to skopčam zte kao odašiljač, onda imam 20/10 koji prekida svako malo, ne shvaćam zašto. Znači na downloadu izgubi pola, ali na uploadu drži i dalje punih 10, s tim da prekida svako malo.

Ako stavim TP link u repeater mod, onda imam nekih 13 mbit.

Čime da dohvatim onda signal na tom mjestu di hvatam, i čime da odašiljem po kući da to radi pošteno, bez prekidanja uz kvalitetan recimo 20mbit signal?
Može li išta od toga ovaj WR843N D ?

Znači li mi išta ovaj bridge mode na TP linku u kombinaciji s ZTE routerom ili nečime?
(Bridge with AP - In this mode, this device can be used to combine multiple local networks in distant hard-to-wire distant together to the same one via wireless connections. While bridging with other APs, this device can also act as an access point at the same time to create a local wireless network for all Wi-Fi devices.)

Bio bih zadovoljan čak i s ovih 13bit na tp 801 u repeater modu, ali sjećam se da me naživcirao kad sam ga slagao u drugoj kući, jre svako malo se android ili iphone ne može spojit na njega, a čak i laptop nekad gubi vezu, možda je samo do postavki... ne znam, samo znam da to kao radi pola dana pa onda odjednom ne radi.

Zadnje izmijenjeno od: M.Vlahovic. 14.05.2017. u 14:52.
M.Vlahovic je offline   Reply With Quote