13.05.2017., 23:38
|
|
Zule
Datum registracije: Mar 2005
|
Citiraj:
Autor segregator
Urekli smo izgleda, danas instalirao zadnji 17.5.1 umjesto 17.4.4 i sad mi stalno kartica baca artefakte, na momente ništa ne vidim na ekranu, vratio 17.4.4 ali i dalje isto, wtf
Nisam imao problema valjda 10 godina ni sa karticama ni sa driverima i sad ovo
Nadam se da je ipak softverski problem
|
A daj me nemoj. Odmah nakon novih drivera? DDU i opet ispocetka, ja bih bacio i clean install win ako kuchka nece radit kak spada, presumnjivo da se bas poklopilo sa 17.5.1
Citiraj:
Autor Drvoje
Ne, pričam ATI/AMD gpu sektor općenito.
XFX RX 470 4Gb sam zaminija za ovu Gnjidabayteovu - i kad crkne do 12.2018. onda ću razmišljat o refresh Polarisu, ili nečem novom i divljem u zamjenu, do tada.....
Znači mislim na velik br. godina unatrag za ATI, jer pretpostavljam da si radija u toj branši prije Polarisa (dakle ajmo reć: Barts, Cayman, Bonaire, Pitcairn, Tahiti, Hawaii, Tonga...namjerno sam izostavija entry modele i većinu haj-enda da ne pišem post od 25-30 redaka  ) - valjda je sad jasnija kakva statistika me zanima iz tvoje perspektive/iskustva (dakle pregoreni naponski sklop, popustija flux na memoriji, ili crknuti ležajevi na kuleru...?)
|
Uf, nisam bas toliko dugo u bransi, ne bih ti htio dat krive ili izmisljene podatke.
Sent from my XT1572 using Tapatalk