13.05.2017., 22:24
|
|
Lika u mom srcu
Datum registracije: Jan 2004
|
Citiraj:
Autor 1v@n
Pričam za gradove koje sam prošao. Nisam bio u Kanadi, a najmanji grad u kojem sam bio je Honolulu...a najskuplji Miami gdje sam pitcher loše pive u nekakvom zabijenom sports baru platio 20$ + tips (15%)
Jasna stvar da će u manjoj sredini i cijene biti manje. Ne znam kak se u Kanadi kreću, ali poanta je da svi očekuju da gore teče med i mlijeko i da će samo tak doć i da će ti se crveni tepih stavit pod noge jer se eto...tebi radi i imaš nekog znanja.
Malo sutra 
A ako netko i planira ić put Amerike, sigurno mu recimo...Fargo u Minnesoti, nije mjesto gdje želi doći živjeti 
Ić će u najgorem slučaju u Jersey ili Pensilvaniju, jer si rijetko tko može priuštiti trošak života na zapadnoj obali, a svi su prefini za kontinentalni dio, zatucani jug ili hladni sjever... Našima ništa ne valja, ako nije NY, Miami, SF ili LA.
Ti si sad gore već dvije godine, jel? Daj nam reci kaj voziš i koliko te redovno održavanje auta košta
|
Vulverin renta aute kad mu treba.
Pitaj sto te zanima. Auti su ovdje rupa bez dna. Odnosno mehanicari i njihove satnice, a dijelovi zadnji skart, sve neki americki poluproizvodi
Sat mehanicara je od 90-120$ sat. Naplacuju po tablici u kojoj pise da recimo za izmjenu plocica treba 2 sata, i uredno 2x110$+13% poreza, plus materijal sa njegovom provizijom jos gore...
|
|
|