Tema: Automobili
View Single Post
Staro 13.05.2017., 20:02   #29104
1v@n
The mighty pirate
Moj komp

1v@n's Avatar

Datum registracije: Sep 2007
Citiraj:
Autor Wolverine Pregled postova
Malo pretjerujes.
Zubari, nemoj da pocnem. Da imamo u RH dzabe zubare za popunit plombu. Za bilo sto ozbiljnije ides privatniku koji te fino odere.
Ako hoces na hzzo onda fino cekas. Trebao sam nesto odradit u ZG poslali me u Perkovcevu i zena me u Studenom naruci za Veljacu. Toliko o tome.
Tak jasno da sam otisao privatniku i bio gotov iduci tjedan.

Sisam se za 10-15 baksa. Jasno mogu i za 40 ali cemu? Ne trazim kerefeke
Pričam za gradove koje sam prošao. Nisam bio u Kanadi, a najmanji grad u kojem sam bio je Honolulu...a najskuplji Miami gdje sam pitcher loše pive u nekakvom zabijenom sports baru platio 20$ + tips (15%)

Jasna stvar da će u manjoj sredini i cijene biti manje. Ne znam kak se u Kanadi kreću, ali poanta je da svi očekuju da gore teče med i mlijeko i da će samo tak doć i da će ti se crveni tepih stavit pod noge jer se eto...tebi radi i imaš nekog znanja.
Malo sutra
A ako netko i planira ić put Amerike, sigurno mu recimo...Fargo u Minnesoti, nije mjesto gdje želi doći živjeti
Ić će u najgorem slučaju u Jersey ili Pensilvaniju, jer si rijetko tko može priuštiti trošak života na zapadnoj obali, a svi su prefini za kontinentalni dio, zatucani jug ili hladni sjever... Našima ništa ne valja, ako nije NY, Miami, SF ili LA.

Ti si sad gore već dvije godine, jel? Daj nam reci kaj voziš i koliko te redovno održavanje auta košta

CPU: Intel Core i7 8809G
MBO: Intel NUC8i7HVK
RAM: 2x16GB Crucial DDR4 2400
GPU: Radeon™ RX Vega M GH

SSD: 2x Samsung 970 Evo Plus 500 GB M.2
LCD: BENQ PD3200Q
Periferija: Microsoft Sidewinder X6, Logitech Performance MX

Zadnje izmijenjeno od: 1v@n. 13.05.2017. u 20:23.
1v@n je online   Reply With Quote