Evo ja sam odigrao avanturu Life is Strange ,strašno dobra priča ... sa malo lošijim video uracima. Igra ima onu dozu igrivosti koja vas privuče i ostavi kao nekad prije Lucas Artsove avanture ili npr. Broken sword do kraja. Najzanimljiviji dio
https://www.youtube.com/watch?v=BhK60kbWg40
Nije teška , čak za mene i lagana , ali opet ta priča ima smisao kao da su mi preslikali današnji svijet i Balkan. Sve je u totalnom kaosu da kao stariji pomislim da sanjam i zaželim sve na silu promjeniti (samo opet se zapitam što bi bilo kad bi bilo...) vratiti neki red i poštovanje među ljudima.
Ono što mi izrazito smeta je promoviranje NWO (novog svjetskog poretka...) i njegovih znakova kroz igru što onaj koji o tome malo više zna vidi na svakom koraku. Od znaka videćeg oka do trokutastih minđuša... Sve bi razumio da ovo ima veze sa igrom , ali uopće nema nikakvih dodirnih točaka i netko se jako gadno poigrao na jako skupoj i kvalitetnoj igri sa ljudima.
Preporuka tko nije igrao (igra je već starija ...) 8.5/10 dugo nisam odigrao tako dobru avanturu, od vremena kraja 90-tih (ah ta vremena djetinjstva...) i već sam digao ruke da neću više nikada vidjeti avanturu koja će me ostaviti prikovana do kraja igre za ekran. Šteta što nema još više alternativnih krajeva kao nekada slavni Indiana Jones 4 Fate of Atlantis.