Tema: "Radni" stol
View Single Post
Staro 04.05.2017., 21:29   #265
fanATIk
NITKOV
Moj komp

fanATIk's Avatar

Datum registracije: Oct 2004
Citiraj:
Autor Princ288 Pregled postova
Ja sam sebi u Contyu uzeo kuhinjsku plocu bijelu visoki sjaj prije dvije godine. Imaju sve izlozeno pa mozes pogledati prije kupnje. Ja sam od te jedne ploce dimenzija 88x202cm napravio stol 150x70, dvje police 88x26 i tri police 50x18, tako da je iskoristena cijela ploca, i nesto sitno su trebali kantirati na stolu i policama. Davno je bilo pa se ne mogu sjetiti jeli bilo 600 kuna za plocu rezanje i kantiranje ili je u to ukljucen i nogar jedan sa par l nosaca. Debljina ploce je 4cm.
To si radnu ploču uzimao širine 90 cm, debljine 38 mm? Jerbo iveral ne postoji debljine 4 cm.

Inače, ako trebate nešto sitno na brzinu, da je gotovo skoro odmah, preporučam bauhaus. Ja sam par puta trebao nešto malo izrezat i pokantirat i bilo gotovo za 20 min. Naravno, ako dođeš sa cijelom listom za krojenje, onda to bude par dana, kao i u drugim centrima stila elgrad, iverpan, furnir... Mada su me nedavno dok sam si predsoblje radio iznenadili u furniru, bilo gotovo drugi dan. Bit će da nije bilo gužve.
U bauhausu imaju one radne ploče 38 mm debljine po mislim 229 kn komad od 2,60 m, što je džabe. Naravno, nisu iste kvalitete kao npr Resopal koji je cca 400 kn metar dužni al mogu proć. Eno je stoji kod moje sestre u kuhinji već tri godine.
Citiraj:
Autor bertone Pregled postova
Ako ne tražite ivericu, odnosno ne možete naći radne ploče šire od 60 cm, alternativa mogu biti ploče od masivnog drveta, nešto ovakvo. Bauhaus ima sigurno, a mislim da ih je nekad držao i Pevec.
Postoje radne ploče širine 90 cm. Samo nisu srazmjerno nego bezobrazno skuplje.

Asrock FM2A78M-DG3+
Athlon II 860k + Lc Power Lc-cc-120
G.SKILL RipjawsX series 8 GB
Palit GTX 460
Samsung SSD 850 EVO 250 GB, WD 640GB, Hitachi 500GB
Corsair VS550
Thermaltake Core V21
22"LCD LG W2242T
MX Revolution
Logitech X-230
Logitech K740
Canon CanoScan 4400F