Tema: Automobili
View Single Post
Staro 04.05.2017., 13:55   #28870
Tvrdi
Sremium
Moj komp

Datum registracije: Oct 2013
Citiraj:
Autor buljo Pregled postova
Kak da ne, pa nismo mi njemačka da si narod svakih 5 god može kupit NOVI auto.
A što ti to znači? Ja si nisam mogao kupit novi stan na keš pa sam sad u kreditu pa nemam za novi auto. JEbiga, nisam ni naslijedio nekretninu. Plus dvoje djece. Jel onda da mi se izađe u susret pa da mogu otvorit šator na jelačić placu ili (paralela stari auto koji dimi). Ili da me deru svi sa porezima gdje stignu kako i deru? Pa onda ne kužim čemu kukanje za nekim ko je možda i naslijedio neki stan al si nemre kupit novi auto jel ima malu plaću? Ne kužim ta dvostruka mjerila. Kao, jaoo, nemaju ljudi para pa voze krame. Nemam ni ja za novi stan pa nisam otvorio šator na trgu..već plaćam kredit ko majmun. I ne samo za sebe. I ko me *ebe?
Ne kužim tu socijalnu osljetljivost za vozačima krame a mlade obitelji koje imaju stamnebe kredite na grbači ko jebe jel? Ajmo se odlučiti svi ili nitko. Ajmo za svima plakat ili svima reći ko vas j***.
Dugo sam se čudio starom koji bi popizdio kad god bi ga žicao novce neki zdravi pa čak i mlađi čovjek na ulici..Odrastao je kao siroče, nigdje nikog i ničeg...većina njegovih domđija je umrlo od siromaštva ili ogrizlo u neki kriminal..ali on je učio pod svjećom u domu (zato i nosi cvike danas). I završio fax kao najbolji jebeni student u generaciji. Napravio karijeru vrhunsku u jugi, kasnije u HR i van nje. Nikad ćlan ni jedne stranke. Po svemu je trebo propast u zemlju. Pa da žali ikoga tko togan ije vrijedan? Ma jebo ja to....

Zadnje izmijenjeno od: Tvrdi. 04.05.2017. u 14:05.
Tvrdi je offline   Reply With Quote