Citiraj:
Autor fanATIk
Vidiš, moje je iskustvo baš suprotno. Po mom, najviše nekulture u prometu vidim od vozača skupljih vozila. Bmw na prvom mjestu (da ne bi bilo da flejmam protiv nekog, i sam vozim jednog). Nakon toga idu balavaci za volanom pa onda tablice vozila gradova blizu Zagreba (ne navodim koje da se netko ne uvrijedi). Naravno, ni ZG tablice nisu med i mlijeko, no barem znaju kaj je semafor i žmigavac. Manje više.  Starost vozila mi ne upada u oči toliko. Ako si idiot, bit ćeš idiot i u novoj trici i u prastaroj duji.
EDIT; zaboravih spomenut prvo bicikliste pa onda motoriste. Pogotovo biciklisti, to su čuda kaj izvode u prometu. 
|
Slažem se. Po mojem iskustvu također, iako dobro prednjače vozači olimpijaca. Za klasu.
No za mene su posebna klasa idiota-vizionara oni koji sjeku zavoje na otvorenoj cesti van grada. Skoro imao sudar prošli vikend kada je kreten u audiju cijelim kotačem rezao blagi brzi i dugi zavoj, na mojoj strani ceste. Srećom većinu vremena vozim tako da očekujem takve jazavce pa nije bilo opasnosti.