Tema: Automobili
View Single Post
Staro 04.05.2017., 01:24   #28846
IcyTexx
Premium
Moj komp

IcyTexx's Avatar

Datum registracije: May 2007
Tko se više sudara, ubija i gine na našim cestama?

http://www.24sata.hr/crna-kronika-news

Evo pa surfaj... Ne vidim te silne Audije A6, A8, BMW 5, 7, Merceve E i S i njihove vozače koji ginu i rade gluposti.

Uglavnom su, po mojem iskustvu s ljudima na cesti, najživčaniji oni u autima starima 20+ godina. Ne znam kako ili zašto, nemam ni na koga pik niti mi smeta bilo koji auto ili čovjek (osim Fiata Punto, ti vozači pak stalno rade neke gluposti ).

Pogotovo ako se ujutro putuje iz Zagorja u Zagreb, to je nevjerojatno kaj vidim, a idem samo jednom tjedno. U sat vremena vožnje si želim barem deset puta počupat kosu koliko idiota ima.

Eto, kak nemrem spavat, na jednom ekranu se vrti Sabor, a na drugom crna konika. Odscrollao sam unazad jedan mjesec i 90% autiju u nesrećama je 1990.-2005. godišta. Ljudi u tim autima divljaju, slete s ceste, pogode još nekog ili još najgore pogode nekog na zebri jer niti imaju dobre gume, niti su auti tehnički ispravni, a voze ih kao da im je pod rukama nova S klasa.

Nemam niš protiv tebe, vjerujem da održavaš auto, ali samo velim onako kako je i kako ja to svaki dan doživim.

Zadnje izmijenjeno od: IcyTexx. 04.05.2017. u 01:44.
IcyTexx je offline   Reply With Quote