Tema: Automobili
View Single Post
Staro 03.05.2017., 21:52   #28843
panasonic
Banned

Datum registracije: Jan 2014
Citiraj:
Autor Tvrdi Pregled postova
Sad si samo zamislite ove dušebrižnike kako bi reagirali da im se zaleti jedan s neodržavanom kramom u dupe, jel su kočnice otkazale, jel nije nikad mijenjao diskove a pločice samo dok je auto dočekao univerzijadu. Ili je imao čelave gume.
Isto kako bi i reagirali da im se zaleti neki tip s autom od 50k eura, neki pijanac, neki klinjo ili bilo koji drugi loš vozač.
Tvoja poanta je što točno? Da nesreće rade samo oni s lošijim autima?
Ja bi rekao baš suprotno, onaj koji vozi lošiji auto svjestan je njegovih (ne)mogućnosti pa vozi normalno, dok je crna kronika puna BMW-ova.
Ne generaliziraj bezveze.

Citiraj:
A opet s druge strane moja socijalna osjetljjivost nestane kad se sjetim da država nikako ne pomaže nas mlade roditelje čiaj će djeca jedan dan plaćati poreze. Nemam popusta ni manjeg pdva na dječju opremu niti su mi pomagali da plaćam jebeni stan zbog kojeg ni nemrem kupit novi auto iako imam debelo nadprosječnu plaću i spadam među 5% najobrazovanijeg stanovništva u HR. Dapače, još su bankama dopustili da me kradu na kamatama i kreditima. Pa ako ja od vas nemam simpatije za to(i plaćam veliki porez i prirez jel sam prijavljen sa realnom plaćom) zašto bi imao neki tip s osnovnom školom koji vozi kramu staru 20 godina? Ja sam se jebao po faxu i srao tekuće prije ispita a danas radim i po 10-12 h, radim često pod stresom i rokovima neke dane da bi imao kolko tolko....
Postoji i druga perspektiva priče.
Otvori si blog, to sve nema veze s automobilima.
Poanta je da svaki vozač treba svake godine registrirati auto i proći tehnički, ako je prošao tehnički onda ti nemaš šta komentirati kakav auto on vozi, to nije tvoja stvar niti se trebaš petljati u to niti itko traži tvoju "socijalnu osjetljivost".
panasonic je offline   Reply With Quote