Citiraj:
Autor Apacer ft Bozja
O čemu ti pričaš? Ima svjetlo u pretincu ispred suvozača. A i ovo da ne svira mp3ice je glupost totalna. Jesi se ti kad vozio uopce u nekom Mercedesu koji je napravljen u zadnjih desetak godina? Ne znam odakle vadiš ovakve bisere...
|
Vozim TO autO svaki dan zadnje 3 godine, nije merc, olimpijac je

, nekih 110 000km sam osobno dosad s njim napravio, dođi da te provozam, može bilo kad pa ćeš vidjeti, NEMA ugrađeno svjetlo pretinca suvozača, NEMA mp3 radio
Citiraj:
Autor tech
Sasvim logična stvar. Svi navedeni imaju nizak co2 i nisu velika davanja, a i nabavna cijena je dosta niska. BMW ima problema s lancem, prosječnom švabi nije ni na kraj pameti to popravljat pa ga daje ispod cijene. Golf 6 socijalne su dosta jeftine a našem narodu privlačne, jebiga teško je odolit plastičnom volanu i ručnoj klimi. Megane je francuz i to se za džabe prodaje, pogotovo ako je interijer uništen, a vrlo često je.
Svi ti auti imaju neki problem zbog kojeg im je cijena u njemačkoj dosta niža od one na našem tržištu. Pogledaj aute koji nemaju takvih problema i u njemačkoj ćeš ih nać za istu cijenu kao i ovdje, ako ne i skuplje radi opreme.
|
Slažem se. Jučer pričam s vlasnikom A6ice, friško kupljene, 7 godina star, na satu 255 000km, na dijagnostici 750 000km. I sad je u šoku
Citiraj:
Autor fanATIk
Merc da me plaća? Da bar!  Merc mi je od švapske trojke na zadnjem mjestu, iza audija i bembe.
|
Šteta, meni po novom bi Merc bio ispred