Tema: Automobili
View Single Post
Staro 03.05.2017., 06:55   #28771
fanATIk
NITKOV
Moj komp

fanATIk's Avatar

Datum registracije: Oct 2004
Citiraj:
Autor lowrider Pregled postova
Fanatik, zvučiš ko da te Merc plaća da ih braniš, meni je to bilo smiješno, čemu kupuje takav auto, oštetit će si ga negdje od nesigurnosti.

Novi Švabo u 2014.oj od 50+ 000 ojra da nema u seriji najobičnije stražnje parking senzore, i pazi niti svjetlo u preticu suvozača, cd player koji ne podržava mp3, sorry, to je smiješno
Merc da me plaća? Da bar! Merc mi je od švapske trojke na zadnjem mjestu, iza audija i bembe.
Zašto ti smiješno što kupuje takav auto? Nije ga od tvojih novaca kupio. Ak je loš vozač, sjebat će bilo koji, od clia do lexusa. A i ovo čuđenje što nema u opremi... Bože moj, svaka roba ima svog kupca. Kaj, da ima neki premium package, ti bi se čudio što nema još mali milion stvari koje može extra doplatit i iskrcat xxx ojrića. Čovjek si je odlučio vozit mecu, sviđa mu se izgled auta, unutrašnjost, luksuz. I odlučio je ić na base varijantu. Pa kaj? On ga vozi, ne ti. Jel ti na svom autu imaš ultra high paket opreme koji uključuje sve moguće što se moglo uzet? Ne kužim to zabadanje nosa u tuđe stvari. Tvrdi uzeo mazdu, green fanboy uzeo fiestu. Jesu zadovoljni autima, jesu. I to je najbitnije. Kaj me boli neka stvar što od opreme imaju unutra dok su oni sretni. Po tvom, ak ideš kupovat neki auto više klase odmah moraš doplatit dodatne opreme za još jedan auto da bi imidž u tvojim očima bio zadovoljen. Bzvz.
Što se cla tiče, za parking senzore ne znam u kojem paketu idu, no ima usb koji čita mp3 a ovo za pretinac neću tvrdit, nisam ga otvarao no sumnjam da nema svjetlo.

Asrock FM2A78M-DG3+
Athlon II 860k + Lc Power Lc-cc-120
G.SKILL RipjawsX series 8 GB
Palit GTX 460
Samsung SSD 850 EVO 250 GB, WD 640GB, Hitachi 500GB
Corsair VS550
Thermaltake Core V21
22"LCD LG W2242T
MX Revolution
Logitech X-230
Logitech K740
Canon CanoScan 4400F