Citiraj:
Autor Tvrdi
..Zakaj ne Giuliu npr?. I tako on meni počne drobiti o luksuzu, udobnosti, kvaliteti. A ja zapravo skužim da je pravi razlog taj neki snobizam. To je jednostavno u njihovim glavama stvar prestiža.
|
Kakav snobizam

isto ti rekao i ja,,, A8 sam kupio baš zbog luksuza i udobnosti, od opreme sto isusa, sto se udobnosti tice, zracni ovjes je nenadjebiv,,, a i što se tiče prakticnosti, npr kad ides u yebacinu dignes ga i odes u blatnjavo polje, quattro odradi svoje sa dovoljnim klirinsom od zemlje, nece za vama moci ni njen caca osim ako nije traktorom, a ni njen decko ako nije sa nekim terencem ali opet si brzi od njega,

onda dodes do grada kad tamo prištavi pubertetlija u tjuniranom civicu bi se španao po zavojima, ovjes postaviš na dynamic i odereš ga ko budalu, kao i njegovog kuma sto dode na ljeto iz njemacke sa e90 330d i to sve u debeloj fotelji uz masažu ^^ ako mi je baš do ubrzanja a to sa 6 sec do 100 nije neki poseban broj, presjedne se na R-a od iljadu kubika i vozi kao u egzotičnom ferariju a za samo 20k eura :-D
Tako sam barem ja napravio ^^