Tema: Automobili
View Single Post
Staro 01.05.2017., 23:09   #28743
T}{OR
DBS
Moj komp

T}{OR's Avatar

Datum registracije: Nov 2010
Citiraj:
Autor IcyTexx Pregled postova
Radarski tempomat i svjetla koja se zakreću su najveća revolucija otkad je rezanog kruha. Samo dodatno govori kako različiti ljudi imaju različite želje i prohtjeve. Ja bez toga ne mogu. Mislim, mogu, jer moj auto nema, ali drugi ima i preporod mi je kad sjednem u njega.
Radarski tempomat bi koristio samo kad sam na obilaznici ili putujem negdje na more ili van grada / Rvacke. Tako da bez toga mogu, za sada mi je dovoljan običan tempomat za smrtnike.

Svjetla koja se zakreću su možda korisnija, ali iskreno - ova LED svjetla od mazde toliko osvjetljavaju i bočnu stranu auta sa svrhom da te upozore na pješake u mraku da se pitam čemu i zakretanje kad ionako imaš osvjetljenje izvan normalnog snopa. Već sam ranije komentirao da mi se sa tim svjetlima čini kako da imam reflektore na autu i kao da sam bio prije slijep kod vožnje po noći. Prije mislim da je kvaka u onom automatskom gašenju snopa kad ti vozilo dolazi iz suprotnog smjera. Kolega s posla to ima u svojoj Insigniji i svejedno mu ekipa blica kad se mimoilaze iz drugog smjera.

Kako nisam jedini korisnik auta, već je tu još dvoje ljudi iz obitelji - s dosta razlike u visini i konstituciji, električno podešavanje sjedala sa pamćenjem postavki mi zato najviše fali. Čisto zato jer bih to koristio na dnevnoj bazi.

Umjesto najjačeg paketa opreme, pao je jači motor za otprilike istu lovu. S obzirom kako se svaki put kad sjednem za volan cerim ko malo dijete, vrijedilo je.

YT playliste: IL-2 Sturmovik: Great Battles | Duxford Flying Legends
T}{OR je offline   Reply With Quote