Citiraj:
Autor Tvrdi
@Thore - dobio sam savjet vezano za onaj središnji dio konzole koji je kod mazde (a i focusa) dosta širok. Spustio sam sic do kraja i malo udaljio (ionak sam sjedio preblizu, stara loša navika) i sad noga rijetko i dotakne plastiku konzole. Ali ionak je to stvar navike jel nikako se ne osjećam skučeno. Sjedio sam i u novoj 3ci i slična je situacija sa sjedenjem dok je kod CX-3 već malo i zeznuto. Ali koliko sam skužio target tog auta su žene tak da...
|
Zaboravih na to... Sad ću fakat provjeriti dal mi noga dodiruje konzolu kad slijedeći puta sjednem u auto.
Jesi probao volan podešavati možda po visini i udaljenosti od prednjih instrumenta? Ja sam za vikend tek se sjetio malo ga spustiti jer mi je zaklanjao pogled na HUD. Malo sam ga i izvukao van čisto da se ne moram sa sjedalom toliko igrati jer ga žena svaki puta podesi po svojoj mjeri kad vozi. Sad kada razmišljam, elektroničko podešavanje sjedala i memoriziranje postavki ovisno o vozaču mi možda i najviše fali sa Revolution Top paketa opreme.
Za razliku od radarskog tempomata i svjetla koja se zakreću s volanom, to bih vrlo često koristio.