Citiraj:
Autor Tvrdi;
Čovjek je pisao o ferariju i sl. Ja sam mislio na skupe aute ali ne na te najskuplje. Dakel kod nas ćeš prije vidjeti nejmački auto te klase nego na egzotiku. Ali neka, bolje da je tako. dobro kaže kolega gore.
|
Glavno je da znaš napraviti copy paste u jedan post preko kolege fanatika. Previše udaraš u glavu i koristi opciju multi-quote. Bit će tebi lakše da kome obračaš. Brže češ uštedjeti editiranje posta u sat vremena.
Pročitaj točno od opčetka što si napisao pa onda prati slovo po slovo. Tebi Aston Martin nije skuplji a ispada da je najskuplji? Muči te konverzacija američkih i britanskih novčanica u eure? Veliš da si u Međugoriju vidio Lexuse (a ne znaš cjenu te klase) i ništa drugo nisi vidio. Niti ne znaš na koju klasu spada Audi A8 i Mercedes SUV ( samo da pogodim naslijepo koji model odnosi, je li baš ML il GLK)
Citiraj:
Autor Tvrdi
Kepec od 180cm haha. CENZURIRANO. Prije da si ti inznadprosječno visok. Čak i za nas hrvate koji smo u 4 najviše nacije na svijetu. Tvoje visine su već krila u NBA pa se pitam ko je onda nestandardne visine ovdje haha.
|
Viši sam od tebe 7 cm i jesam li kepec? Opet tvoja omljena cenzura i
nisi pročitao pravila
Citiraj:
@ Dottore - neznam koji je problem vezano uz sponu. Nismo svi nalijedili stan pa da si kupujemo nove aute koje želimo. I originalne dijelove. Na kraju sam iskrcao za origigi sponu jel su mi rekli u 3 servisa da će ta najdulje trajati. BTW, malo si preagresivan u svojim komentarima a onda drugima dijeliš lekcije o ponašanju. Stani na loptu.
|
U ime pune baterije, velikog ekrana i svetog wifija, amen.
O kakvom stanu pričaš u temi automobilima? Prvi si pokrenuo lavinu snobizma i pričom "da imam para".
Ne budi smiješan , nemoj miješati pesimizam i depresiju. Pa prije će u depresiju pasti oni s roza naočalama, čim prvi put udare glavom u zid...
Ja tebe pokušavam upozoriti CENZURIRANO , ti dalje lupaš kao da nije dogodilo i sa agresivnim stavom tri točkice. Zaista ne vidiš ispred sebe što pišeš i onda sad mene dijeliš lekcije o agresivnom stavu od mene.

Kae je ovo?? Što mi je to trebalo?
Nemam kaj stati na loptu. Je li kod tebe?
Opusti se i diši polako.
Citiraj:
Autor sinisa1989
Ova rasprava je naprosto fascinantna.
Nego, Dottore, pitanje za tebe. 
Upalila se lampica za ulje u kočnicama, pa me zanima koje ulje kupiti. Ima nešto što se ističe po nečemu ili je to manje više sve isto za ove low end aute?
|
Je, zanimljivo je.
Nije ulje nego tekućina za kočnicu. Pošto ima nebrojeno puno vrsta tekućina tako kočiona tekućina nije cedevita, kokakola, mlijeko, vino, med, krv, kišnica pa tako ni ulje iako su sve to tekućine
preporuka: Castrol SRF je bez premca, tu nema priče, ali za cijenu jednoga dva puta zamijenim sa novim Motulom RBF600. Motul stavljam jer mi je sve u autu od Motula, ali i ATE je odlican: (obrati pozornost godine izmjene)
SL6, je kao i DOT 5.1 kočione tekućine, posebno dizajniran za aute sa ABS-om i ESP-om, zato imaju malu viskoznost, tako da ABS i ESP mogu reagirati što ranije/brže.
ATE TYP 200/Blue je ista stvar, samo različite boje, pa lakše vidiš kad si koju ispraznio iz sistema. Isto super kočione tekućine i nisu skupe.
Što se tiče senzora , provjeri i stanje pločice. Ako je prometalo staro od deset godina i promjeni lajtunge. Bolje provjeri dva put nego u kolege Tvrdi.