Citiraj:
Autor fanATIk
Ja te i dalje ne kužim. I audi i meca i bembo su auti koji spadaju u ekskluzivu i luksuz. Alfa ima renome kvarljivog auta. Ne samo kod nas. Američki auto isto nije sinonim za kvalitetu. Uostalom, što te boli neka stvar što netko vozi uopće? Kupio ga je za svoje novce, ne tvoje.
Čovjek je pisao o ferariju i sl. Ja sam mislio na skupe aute ali ne na te najskuplje. Dakel kod nas ćeš prije vidjeti nejmački auto te klase nego na egzotiku. Ali neka, bolje da je tako. dobro kaže kolega gore.
|
Citiraj:
Autor fanATIk
Pežoić 206 - imam mjesta za koljena.
Twingo 2 - imam mjesta za koljena.
Alfa 159 - nemam mjesta za koljena.
Alfa Giulietta - nemam mjesta za koljena.
Ja sam visok 195 cm.
Ti si visok 180 cm.
Summa summarum - ti si kepec. 
|
Kepec od 180cm haha. Jebeno. Prije da si ti inznadprosječno visok. Čak i za nas hrvate koji smo u 4 najviše nacije na svijetu. Tvoje visine su već krila u NBA pa se pitam ko je onda nestandardne visine ovdje haha.
@Vorda - sve si rekao
@ Dottore - neznam koji je problem vezano uz sponu. Nismo svi nalijedili stan pa da si kupujemo nove aute koje želimo. I originalne dijelove. Na kraju sam iskrcao za origigi sponu jel su mi rekli u 3 servisa da će ta najdulje trajati. BTW, malo si preagresivan u svojim komentarima a onda drugima dijeliš lekcije o ponašanju. Stani na loptu.