Tema: Automobili
View Single Post
Staro 30.04.2017., 22:06   #28702
T}{OR
DBS
Moj komp

T}{OR's Avatar

Datum registracije: Nov 2010
Malo joj protegnuo noge za produženi vikend... U prolazu kraj Plitvica stali u potrazi za restoranom. Svidjelo mi se okruženje i osvjetljenje za koju fotku, nažalost taman mi je sunce pobjeglo za oblake kad sam mobitel izvadio:

Sad nakon vožnje po autocesti, otvorenoj cesti i u gradu mogu reći kako se kreće potrošnja. Barem prema putnom računalu (s 4 odrasle osobe u autu i punim prtljažnikom):

- otvorena cesta u koloni bez stajanja, cca 80 km/h: 3,7-4,0 litara
- autocesta, tempomat na 115 km/h: 5,3-5,5 litara
- normalna gradska vožnja bez stajanja u gužvi: ~4,6 litara

Kako se "igram" sa autom zadnjih dana, tako sam i provjeravao tlak u gumama. 2 puta bio na onoj velikoj INA pumpi u Dubravi, i oba puta mi se vrlo brzo nakon toga upalio senzor za tlak u gumama. Reko, nema šanse, greška u senzoru jer ionako ne mjere tlak već samo rotaciju IIRC. Prvi puta nakon što se upalilo upozorenje otišao na drugu pumpu, provjerio još jednom sve, resetirao senzor i nakon toga je problem nestao. No danas ranije kod točenja goriva stao na INI van Zagreba, i vidim kako su mi gume za 0,3-0,4 bara iznad tlaka na koji sam ih stavio u Dubravi. Naravno da je onda i potrošnja sjela na svoje.

Nemam namjeru više tamo kontrolirati gume.

YT playliste: IL-2 Sturmovik: Great Battles | Duxford Flying Legends

Zadnje izmijenjeno od: T}{OR. 30.04.2017. u 22:29.
T}{OR je offline   Reply With Quote