View Single Post
Staro 30.04.2017., 11:35   #2124
Slav3n
Premium

Datum registracije: May 2014
Citiraj:
Autor Moto001 Pregled postova
Molim saviet i pomoć za odabrati nešto bolje od ovoga što imam.

Sad sam na Tele2 i imao sam Smart tarifu 35 međutim ponuđeno mi jenešto slićno ali bez ugovorne obaveze kao da sam na pretplati tj. nekupujem bonove te je tu malo lakše ali su mi se povećali troškovi za skoro duplo

Ponekad idem u dojčland i koristim navigaciju Navigon i u zadnja 2mj su mi raćuni cca 90kn dok sam prije na bonove koje sam spomenuo to bilo max. 50kn i uvijek dostatno za to što mi treba.

Inaće slabo koristim mobitel i služi iskljućivo za pozive i sms i navigaciju, a sad sve usluge su max. pojeftinile sa EU i pored toga me opale za cca 40kn samo za rooming odnosno skinute podatke premda i neidem na net dok sam u dojčlanduili eventualno na 1-2 min kad je baš nužno i neskidam ništa glede toga.
Možda neke postavke na mobitelu treba mijenjati uffff ili tražiti drugu tarifu ili operatera.Piše cijena za podatkovni promet 0,46KN/MB a obračunska jedinica 1kB...
I naravno opcije kad se logiram u polju SMS uvijek bude na max, crvenom dakle kao da sam sve potrošio jednostavno nemoguće, max. što otipkam je 200 poruka ali ni toliko.

https://s11.postimg.org/44xzq25nn/Ra_un_Tele_2.jpg

Svakako hvala na pomoći i savjetu dakako želim proći jeftinije.Hvala.
Ak pise 93 mb u romingu, onda si napravio 93 mb van Hrvatske i na kojeg got operatera odes bude ti 93 mb rominga. Vjerojatno si ostavio upaljen podatkovni paket pa ti se trosi net samo na sinkronizacije bez obzira kaj ga ne koristis.
Slav3n je offline   Reply With Quote