Zahvaljujem na postu, zanimljiv osvrt na Mazdu 6. Sjeo sam u par modela u salonu, i stvarno ima mjesta ko u priči. Nisam se vozio u jednoj još tako da ne mogu komentirati.
Što se tiče display-a, slažem se u potpunosti. Na 2014 verziji su ga samo tako prikopčali na sredinu. U FL 2017 verziji je to malo ušminkano i sada ima trapezni oblik pa se nekako ljepše uklapa u konzolu. Ja zadovoljan jer kad gledam konkurenciju u istoj klasi - koriste ista rješenja na način da strši a nije dio konzole.
Sjedala su mi već bila super udobna u M3 2014, sada su još klasu iznad tako da se nimalo ne budnim. Fenomenalno udobna. Ne znam kako je sa kožom u ovim najjačim Rev Top paketima.
Loša izolacija je bila isto jedna od boljki M3 2014, dobrim dijelom je izolacija poboljšana u FL verziji i ja sam zadovoljan. I dalje se čuje vjetar i retrovizori kad voziš preko 130, ali za tempomat i 115-120 km/h, a pogotovo u gradskoj vožnji sasvim solidno tiha i (meni barem, a žena se slaže) osjetno tiša od M3 2014. Osjetim to koliko manje čujem promet izvana. Mislim da su nešto radili na izolaciji prozora.
Tko god kupuje novu M3, preporuka benzinac 2,0l/120KS minimum. Troši kao i 1,5l/100KS benzinac ali puno bolje odrađuje posao. Koliko čitam po forumima, kako je limitiran na 120 KS, kad su ga stavili na test razvija i više od 120 KS.