Citiraj:
Autor T}{OR
Sedanka ili hatchback? Nove M3 imaju jako lošu vidljivost kod parkiranja unatrag, i parkirni senzori straga barem su must have IMHO. Ne znam kako je kod druge generacije trica ali moja je hatchback i senzori su super od pomoći.
|
HB. Velim, imam dobru moć procjene ali vjerujem da većini ljudi jako pomognu.
Kaj se tiće razrade. Proizvođač preporučuje prvih 2-3tkm laganije voziti iako se (mazde sigurno) ti auti tvornički razrađuju. U biti ništa se neće dogoditi ako prvih par tkm malo jače stisneš ali ne sad da ga gaziš cijelo vrijeme.
Isto tako npr. vrhunska ulja će bez beda držati 20tkm i tak su i deklarirana za izmjenu iako ljudi mijenjaju i ranije. Ali u biti nije potrebno. Slično je i s uljem u getribi gdje npr. mazda preporučuje promjenu na nekih 100tkm ali to u servisu ne rade hehe. Zato kaj u biti nije potrebno jel to ulje je puno bolje od onog kaj se nekoć stavljalo u getribu. I može držati puno dulje. Jedino ak je vozač demos pa je šaltao kao dijete od 5g. Tak su mi rekli u mazdi.
Citiraj:
Autor X-Plosiv
Nazovem frenda za koji sat pa provjerim, on je bio uzeo u Linksu (ali ne mogu naći više) nosač na koji mobitel samo približi i uhvati se magnetom. Na mobitelu od iza ima zalijepljen mali magnet (ultra tanak) i uhvati se odmah...jer je njega iritiralo stavljati svaki put u nosač, ovako ga samo približi i uhvati.
|
Tnx. Stvar je u tome što nisam ziher kolko je taj magnet dobar za bateriju mobitela pa ni za ostale komponente.