Tema: Automobili
View Single Post
Staro 24.04.2017., 08:13   #28540
X-Plosiv
Premium
Moj komp

X-Plosiv's Avatar

Datum registracije: Jan 2007
Citiraj:
Autor xulos Pregled postova
To je druga pjesma ako je vec uhodan sa 3k km. Svaki motor treba odredeno uhodavanje bez obzira bio mazdin ili ne Jesu s novim motorima rjesili onaj problem sa dpfom i gorivom?
Što nije to ono, yes or no pitanje? Postoje tisuće i tisuće vlasnika koji auto odmah tjeraju brutalno već od 15 km...ne poštujući ono "prvih tisuću kilometara nježno". Ja mislim da ću kada budem uzeo novi prvih 1000km voziti ispod 4000 okretaja, a onda stegnuti malo....što znači da moram prvih 1000 km napraviti u tjedan dana, jel

Citiraj:
Autor Tvrdi Pregled postova
Ja sam zadovoljan sa svojom rabljenom 3com (2012 zadnji facelift fb). Perla bijela joj jebeno stoji. Ima i one mazdine alu felgice. Unutra još miriši po novom..prešla je 102 tkm,...jedino me izluđuje kaj nemam di mobitel odložiti..ima ona mala ladica ispred mjenjača al onda mob viri van pa kad ubaciš u treću dotakneš ga....Kupio sam onaj nosač "na feder" kaj se zakači za ventilaciju ali neda mi se svaki put tamo ulagati mob..
Nazovem frenda za koji sat pa provjerim, on je bio uzeo u Linksu (ali ne mogu naći više) nosač na koji mobitel samo približi i uhvati se magnetom. Na mobitelu od iza ima zalijepljen mali magnet (ultra tanak) i uhvati se odmah...jer je njega iritiralo stavljati svaki put u nosač, ovako ga samo približi i uhvati.
X-Plosiv je offline   Reply With Quote