17.04.2017., 13:36
|
|
Old School
Datum registracije: Dec 2005
|
Citiraj:
Autor killuminati
što se točno puni, lako moguće da koristiš neku aplikaciju koja ostavlja mnogo smeća iza sebe vjerojatno kao što na nekim starijim sony i samsung modelima probleme stvara thumbdata.. meni se to nije dešavalo na tri komada 3/32, a smart cleaner radi jako dobro u principu, tak da eto nemam ideju osim kako to riješit na drugi način.. čisto informativno, probaj i cccleaner, na ostalo ne trati flat bandwith..
imaš twrp? wipe dalvik cache i cache za početak..
za root pogledaj ovaj link gore, od tutea s xda, ali pazi ako slučajno imaš noviju reviziju matične, tipa da je mijenjana u garanciji.. pretpostavljam da nije obzirom na pitanja, al dobro.. na čemu si sad? ako si na lp, koristi lg flash tool 2014, prije toga napravi negdje ručno backup pa odaberi cse flash (clean install).. onda prati ovaj tutorial od tutea, nakon toga imaš na izbor stock bumped romove na xda s novijim security patchevima, mislim da je zadnji oct 2016, pazi na cust i nemoj koristit romove gdje moraš flešat cust, poremetit će kad tad modem, odnosno wsdma/lte postavke pa ćeš redovito posjećivat hidden menu i/ili brisat lteconfig apk i odex.. e da, ili Fulmics 6.6-6.9
za nougat ti ne mogu reći jer već danima hoću flešnut crDroid 7.1.1, XenonHD i Resurrection 5.8.2 pa nikako.. ali ako ćeš to flešat, obvezno gapps pico (arm-7.1)..
|
Ja jucer flashao ressurection, ali prije toga sam morao flashat radio baseband 21c. Super mi je brz, sve radi, a jedino cemo vidjeti kakva je baterija. Nougat mi je jako fora, posebno ovaj clean look od pixela
Sent from my LG-D855 using Tapatalk
|
|
|