Citiraj:
Autor c-shadow
Nošenje homeboxa privremeno na drugu lokaciju,
Tražim po papirima i ne nalazim tu opciju specifično navedenu.
|
Citiraj:
9.
Potpisom Zahtjeva Pretplatnik daje svoju privolu Vipnetu da može koristiti i upisivati njegove osobne podatke, uključujući i OIB za potrebe vlastitih evidencija, te
izjavljuje da će koristiti Terminalnu opremu samo i isključivo na adresi koju je naveo kao adresu platežno odgovorne osobe ili kao adresu na kojoj će se uređaj
koristiti (adresa korisnika).
10.
Za promjenu pretplatničkog broja (preseljenje broja) korisnik treba doći na prodajno mjesto i podnijeti zahtjev. Ako je korisnik pod ugovornom obvezom ona
se nastavlja, ali zbog promjene lokacije se mora pretplatnički broj zamijeniti drugim koji pripada grupi brojeva sa predbrojem županije u koju korisnik radi
preseljenje.
11.
Pretplatnik može promijeniti adresu korištenja terminalne opreme unutar iste županije jedanput u razdoblju od 6 mjeseci, o čemu je obvezan obavijestiti Vipnet
pisanim putem, najkasnije 15 dana prije datuma promjene adrese. Razdoblje od 6 mjeseci računa se od datuma posljednje promjene adrese korištenja
Terminalne opreme. Vipnet zadržava pravo da odbije promjenu lokacije za korisnika Homebox/Officebox Turbo tarife, ako nova lokacija nije u skladu sa točkom
3. ovih Uvjeta, te da u zamjenu ponudi drugu adekvatnu uslugu.
12.
Svako korištenje uređaja koje nije u skladu s čl. 9. i 11. ovih Uvjeta smatrat će se zlouporabom i, kao takvo, razlogom za raskid Pretplatničkog odnosa.
|
E sad... nije to do vipa, hebe se njima no problem je fixni telefon !
Sada nisam siguran dali je tu nesto promjenito kada zoves iz jedne zupanije u drugu na fixni dali je cijena ista ?
Mislim na t-com i ostale jer kada je opcenito krenula ta usluga homeboxa onda se t-com zalio i isposlovao da se ogranici prijenos
fixne linije bas radi zbrke i cijene poziva i naravno opcije 2 kao najpovoljnije moguce... umetnes sim karticu u mobitel i nosis svoj fixni telefon kuda god hoces...
To nije t-comu odgovaralo tako da je ovo ogranicenje prijenosa homeboxa stiglo od hakoma u konacnici.
Na moru si i zoves sa fixne homeboxa u svoju zupaniju... placas manje nego da zoves sa fixne na moru na fixnu u svoju zupaniju, bar je tako kod Optime bio poslozen prije cjenik.
Realno, ako ce se samo koristiti internet bez nekih poziva cisto sumnjam da ce Vip ista poduzeti.
Oni moraju napisati ne smije se, nije dozvoljeno
ali da ce ici raskidati pretplatnicki ugovor mislim da nisu toliko blesavi.
Da je tako i da to strogo kontroliraju onda bi vec svi mi koji smo isprobavali u mobitelu po raznim odasiljacima u okolici dobili packe ili upozorenja.
Pa evo ti jos jedan primjer... NE smijes skinuti naljepnicu sa MF-a, radioaktivno, smrt streljanjem, odmah Hanzekovic ovrsava
I onda meni iz korisnicke sluzbe hladno gospoja veli, izvadite sim van pa ga vrnite unutra ?!?

Reko ne smijem, ma smijeeeete ak vam ja kazem
Isto tako onda bi svi kojima dojadi pretplata vadili sim vanka da vip raskine ugovor a teretiti ne mogu za ostale rate jer ne raskida korisnik.
Dakle opusteno, ne valja telefonirati, traziti vraga ali za surfanje mislim da nista nece reci, mozda i ako bi to trajalo vise mjeseci, ne znam... ja ga definitivno planiram nositi na more, nisam blesav placati dodatno neki net kraj ovoga.