Tema: Automobili
View Single Post
Staro 16.04.2017., 17:38   #28434
Tvrdi
Sremium
Moj komp

Datum registracije: Oct 2013
Citiraj:
Autor IcyTexx Pregled postova
Najavljuješ turbine kao da su tek došle na tržište, kao neku novu tehnologiju... What?
Znam od kad postoje turbaki. Sad su tema ovi novi benzinski turbaki. 3 cilindra, 1.0, 125 konja i te "novotarije". I kao što rekoh, definitivno trebaju poraditi na nekim stvarima (hlađenje itd.).....I dalje mislim da je kod kupnje polovnog bolji izbor atmosferac. Novi auto, druga priča.
BTW, nisu turbo motori ovdje radi ekologije/potrošnje, na što su se pozivali neki. To je priča za malu djecu.

Citiraj:
Autor Blue_Fatal1ty Pregled postova
Možda čovjek kupuje polovne automobile starije od 10 godina pa mu ovi sad dolaze na red
Čovjek je kupio novi auto (toyotu) u kompakt klasi prije 12g i sad kupuje kompakta starog 5 godina. Čovjek bi kupio novog kompakta (čak možda i ecoboost neki) da ima love. Ali nema jel čovjek otplačuje kredit za stan jel čovjek nije dobio na poklon kuću ili stan od roditelja ili babe iz Njemačke kao većina rvata. Sve što imam ili ću imati sam sam zaradio. Poštenim radom, uz to. A nisam ni na državnim jaslama. Ni roditeljskim. To je puno za jednog Hrvata. Zato i vozim ono što mogu. Igrom slučaja imam frenda koji radi u autoindustriji već 20g pa imam priliku čuti iz prve ruke kako se ponašaju motori a nešto stignem i isprobati.

Zadnje izmijenjeno od: Tvrdi. 16.04.2017. u 17:45.
Tvrdi je offline   Reply With Quote