12.04.2017., 11:58
|
|
Premium
Datum registracije: May 2010
|
Citiraj:
Autor lowrider
Malo se barata krivim informacijama i pretjeruje.
Za neodjavljivanje tablica radi isteka tehničkog,se NE PRIVODI niti na policiju, niti na sud, bez obzirana protek vremen. Za taj prekršaj se može izdati, a najčešće se izdaje beznačajni prekršaj. To je zato jer taj prekršaj nije počinjen nekim činjenjem prekršaja vozača u prometu.
Naravno ako je u pitanju samo to, a ne vožnja s takvim autom na cesti.
Ali nema potrebe niti za time kad se tablice nakon nekog roka automatski odjavljuju, a ako ih vlasnik fizički ne donese na policiju, bit će za njima raspisana potraga, pa ako se nakon toga nađu u prometu, to je to
|
Pa očito je da su pretjerali i krivo postupili. Samo ta dvojica znaju što im je bilo u glavama tog dana.
Ja sam '98. dobio kaznu za vožnju bicikla bez svjetala i riješio žalbom jer tada nisam imao bicikl niti sam vozio tuđi. Šetao sam po biciklističkoj stazi jer baš na tom djelu nema nogostupa. Mislio sam da sam dobio kaznu zbog stopiranja (tako su mi i rekli) i nisam ni gledao što piše jer nisam imao namjeru potpisati. Tek kad sam se došetao do kafića i sjeo sa društvom na cugu, saznao sam za što sam dobio kaznu. Kolega pročitao i pita kad sam bio po bicikl. Reko, nisam bio jer ću doći sutra po njega, kao što smo se dogovorili i onda smijeh oko stola jer sam dobio kaznu za vožnju bicikla bez svjetala.
Sprdnja. Vjerojatno su unaprijed djelomično ispunili nekoliko tih žutih kazni pa su krivu uzeli.
Zadnje izmijenjeno od: D1viry. 12.04.2017. u 12:05.
|
|
|