Tema: Automobili
View Single Post
Staro 12.04.2017., 08:14   #28353
lowrider
Premium
Moj komp

lowrider's Avatar

Datum registracije: May 2008
Citiraj:
Autor Dottore Pregled postova
Biži od Fulkena. Na razini kineza.

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk
S jednog foruma:

...sam molio misljenje o Falken Azenis FK510 gumi pa da podijelim iskustvo... Dakle, dimenzija je 215/45 R17, mozda je rano, ali nakon odvozenih 500km jako zadovoljan. Kao uostalom kod svake nove gume, vidjet cemo kasnije.
Uzeo sam ih na renomiranom domacem web shopu (nisam htio da profit ide u Rumunjsku, Češku, ili štajaznamgdje, a cijena ista), za 3 dana stigle, DOT - 3 mjeseca stare, made in Japan.

Nisam znao da japanci rade razinu kineza

Citiraj:
Autor Tvrdi Pregled postova
Imam još jedno pitanje. Kad auto mijenja vlasnika i tablice onda se mora ići i u osiguranje (obzirom da je auto osiguran i registriran do 7mj) da bi se upisala nova tablica na policu osiguranja. Jel taj dio mora ići prije odlaska na mup i poreznu ili..?
Isto me zanima vezano za prodaju mog auta. Auto je star 12g. Jel se plaća prijenos vlasništva kod tak starog auta. Ako da jel se gleda katalog ili cijena po kojoj je prodan auto? Kako ide s plaćanjem kod javnog bilježnika? Jel moraju biti kune ili kupac može dati eure ali s napomenom u kupoprodajnom ugovoru da je plaćeno u eurima po tom i tom tečaju hnb za taj i taj kunski iznos.

Ne, polica koja još vrijedi ostaje, iako je druga tablica na njoj ali i broj šasije auta.
U 7. mjesecu budeš dobio policu sa novom registracijom

Da, gledat će katalog, osim ako na kupoprodajnom ugovoru slučajno napišeš veću cijenu od njihove u katalogu, onda je osnova za porez cijena iz ugovora.
Samo kune
lowrider je offline   Reply With Quote