Hvala na odgovorima i iskustvima.
Uglavnom mislim da cu od krovnog odustati zbog par razloga. Glavni je sto mi je parkirno mjesto u garazi tako da ne mogu unutra uci bez da skinem bicikle. Ako bi dosao doma po kisi ostaje mi skidati ih po kisi ili ostavljati auto vani, a to ne bih htio. Isto tako ako bih isao odmah drugi dan nekuda isto mi ne preostaje prvo skidati, pa onda opet stavljati bicikle. Drugo puno ducana ima isto garaze ili na ulazima one visinske granice, tako da ako bih htio samo i vodu kupiti ne bih mogao.
E sada mi onda ostaje otraga kuka ili nosac. Gledao na thule stranici i za moj auto mi stavlja nosac model:
Thule ClipOn High 9105. Vidim on se dosta visoko postavlja i kad se stave bicikli to sve skupa ispadne visoko, samo pitanje je koliko. Na videu se vidi da se to sve brzo postavlja. Valjda to onda i je tako? Cijena 200 chf novi, moguce bi se polovni nasao ili stariji neki model.
Kuka, nemam je. Moram izviditi koliko bi me doslo postavljanje kuke. Zna li tko gdje i koliko? Prema Thule ono sto ulazi u moj budzet su
Thule EuroRide 940 220€,
Thule VeloCompact 924 390€,
Thule EuroClassic G6 2B Bike Carrier 928 440€. Prednosti i mane pojedinog moram jos istraziti, takoder i pogledati oglasnike.
@Vuco - kako mislis da je taj za na kuku najjeftiniji?