Tema: Automobili
View Single Post
Staro 10.04.2017., 15:26   #28284
IcyTexx
Premium
Moj komp

IcyTexx's Avatar

Datum registracije: May 2007
Citiraj:
Autor burmuz Pregled postova
Mislim da obitelj ili ne, nema veze to s konjima. Sasvim je dovoljno i 75 ks ako ćemo tako. Prije se išlo na more ili u inozemstvo i fićima, stojadinima i jugićima cijele obitelji pa nitko nije umro.
Iskreno ja sad ne vidim kako će obitelj patiti ako se uzme neki volvo s60 sa 200 ks, opel insignija turbo, bmw 330d itd....
Štoviše, ako imaš obitelj, još je bolje da auto ima više konja jer po defaultu voziš više osoba pa si teži. A da ne pričam koliko je lakše voziti po brzim cestama i autocestama kada imaš konja za brzo i bezbolno pretjecanje.
U domeni "imam obitelj pa..." mogu eventualno ići coupei, dvosjedi i sl.. nepraktični auti.
Nemoj pokušavat objasnit zašto su jači auti bolji. Ovdje, a i generalno, ljudi to povezuju s jurcanjem, a ne lakoćom vožnje i sigurnosti.

Citiraj:
Autor T}{OR Pregled postova
Mi imamo mix Mazdi, Opela i VW u firmi. Baš ću se raspitati kako su zadovoljni sa servisima. Znam da jedino pizde na pakete opreme. Jer za jednu sitnicu koju želiš moraš ići paket opreme gore. Nema doplate.
E, to je meni super. Puno je jeftinije ići na pakete, spušta cijenu auta, a i njima je lakše proizvest ga. Dobijem ospice kad konfiguiram Audija gdje svaku sitnicu cijene zasebno, da citiram Sysu, "STO MILJONA MARAKA".

Zadnje izmijenjeno od: IcyTexx. 10.04.2017. u 15:38.
IcyTexx je offline   Reply With Quote