View Single Post
Staro 09.04.2017., 18:28   #525
silver_tip
Premium
Moj komp

silver_tip's Avatar

Datum registracije: May 2010
Citiraj:
Autor Mladenovic Pregled postova
koja od ovih bi bila bolja za vipov homebox?
Nijedna, to su sve igracke, zali boze para...

Citiraj:
Autor buljaka Pregled postova
@silver_tip jesu ti ikada odgovorili iz vipa vezano za antene i konektore ? I mrzim te lol. Meni brzina pala na 18 / 26
Ne, mulavitis/grbavitis od strane vip-a. Dali su ti konektori za prihvat antena direkt za 3G/LTE modem ili su direktni prihvat za WiFi u MIMO nacinu rada ostaje i dalje vrlo nejasno.

Kad i ako nabavim uredjaj a da nije 500kn bice jasnije kad ga raskupusam ko svinjce na klanju, no 500kn ne dam za taj hoby.

Utjecaja nekoga imaju ali ne onako kako bi to trebalo biti, pogotovo je nejasno zasto je sa 2 recimo stap antene ili njihovim lopatama prijem
gori vs jedna stap ili lopata sa desne strane iskljucivo gledajuci od naprijed modem.

Jedna ljevo ili 2 odjednom ne daju tako dobar rezultat kao samo jedna se desne strane, to je ono sto sam za sada utvrdio testiranjem.

Jedna napomena da tko god isprobava sa tim stap antenama od routera, one su SMA zenski prihvat dakle nemaju PIN koji strsi kao na vip-ovim
lopatama jer takav pin nalazi se na ulazu za prihvat antene na routeru kakvom. Treba uzeti od koaksilnog kabla za tv srednju bakrenu zicu u duljini 14mm
te istu ugurati u stap antenu, ide malo teze ali ide i nece se sama iscupati jer konektor kod vip routera ili bilo kojega drugoga sa prihvatom sma muskog
konektora/antene je izveden tako da se "stipaljka" unutra siri na prolaz PIN-a / zice.

@buljaka

Razlistalo se drvece, palo je i meni preko dana na 60Mbps sa 70Mbps... to je bilo ocekivano. Takodjer nocu sam vukao po 84/85Mbps a sada jedva dobaci 80Mbps.
Pa evo, renatam ti ja svoj tavan Dobis zapravo za djabe, sam moras uzet 5GHz WiFi opremu za link do svoje kuce, naravno jedan LAN izlaz od tvog routera ide kod mene u komp