Citiraj:
Autor trouble
Ljudi moji jeste vi skužili kad gledate(ako gledate) Oklahomu ,da svako drugo(ili treće) slobodno bacanje protivnika visoki Oklahome rade box out da se ovaj može dočepati skoka? Tolko o tome 
|
Ne samo to. Koliko god da ima slab supporting cast, imam dojam da ga on svojom igrom još više slabi, da mu suigrači stagniraju. Jer, sve se svelo na igru
daj Russsu loptu i čekaj šta će biti, kako on odluči.
Citiraj:
Autor Gilbert5
Harden i Wes ne igraju obranu, OKC je potpuno podredio igru sa šljakerima u obrani, a wes ima sve ovlasti u napadu. Houstonu paše sustav, vidjet ćemo u PO kako će to izgledati.
SA po meni ima još slabiju momčad po imenima, imaju najbolji defencive eff. i 7. napad. Volim gledati Leonarda, taj sjajan mentalitet i kako grize. Njemu bi dao MVP, James drugi a onda Wall/Thomas/Paul i slična ekipa koja čini sve igrače boljima. Statistika je samo statistika.
|
Kawhija sam zaboravio, apsolutno bi bilo zasluženo, čovjek igra sjajno u oba smjera.
Wall mi ipak nije na toj razini da bi ga se uopće spominjalo kao MVP. On i Beal prečesto forsaju i soliraju.
CP je pak daleko od modernog PG. Dobar je, simpa mi je, ali njegova igra je taman za povratak u devedesete