Tema: funny pics
View Single Post
Staro 04.04.2017., 15:39   #3224
Mommistake
Premium

Mommistake's Avatar

Datum registracije: Nov 2008
Kad smo već kod pilića.

Bio u zoološkom u Zagrebu 2 puta ove godine, prvi puta ciljano, drugi puta igrom slučaja.

Prvi puta sam bio prije mjesec i pol, taman se poklopilo sunce, pa ajde idem. Dosta toga je još spavalo, dosta toga bilo zatvoreno, ali ajde zadovoljan.

Zašto to pričam. Prvi puta kada sam bio sam gledao one malo kjut majmuniće (kapucine ja brijem), taman bio u vrijeme hranjenja. Dobili paradajze, krastavce, mrkve i sve super kul stvari. Ekipa sjedi, drži krastavac u ruci i tamani s guštom.

I onda sam bio sad nedugo sam bio ponovo, prije nekih 10-tak dana, ali taman na kraju radnog vremena sam došao, imao sam nekih sat vremena da frendu pokažem ZOO. I dođem taman do tih malih majmuna kad ono majmuni dobivaju žive piliće. Ja ostao šokiran Lijepo ga primi s rukama, odgrize mu glavu, požvače, pilić se još trese, tj. ono što je od njega ostalo.. Šok Ne znam da li radi toga što ih s tim hrane ili što su tako mali i kul a trgaju glave pilićima, i to onako, da im sve iznutrice vise s glave kada žvaču Dođe lik koji ih hrani do nas i ostane šokiran kako mi to nismo znali

Bemti, a taman ga mislio kupiti
Mommistake je offline   Reply With Quote