View Single Post
Staro 04.04.2017., 00:12   #5
Kerefek76
Premium
Moj komp

Kerefek76's Avatar

Datum registracije: Feb 2007
Evo da javim rezultat.
Promijenio sam oba sata kabla (hdd i dvd) te ih uštekao u druge sata portove na ploči.
Za svaki slučaj sam ištekao i ponovo uštekao i sve strujne kablove zajedno sa glavnim napajanjem na ploči čisto da malo mrdnem te kontakte.
Pokrenem komp i sve radi. Komp se gasi normalno (probao 5 puta). Skenirao bad sektore - nema ih, pustio i WD diagnostic sa Hirens boot cd-a - nema greške.

Hebemu konja koliko problema od šugavog kabla !?! Prvi put sam u 20 godina od kad čačkam po pc-u imao takav problem. Poslije gomile krepanih napajanja, ploča, hardova i grafičkih.

Komp je složenac za frendicu i slagali su ga po mojoj listi u trgovini jer ja nisam imao vremena za to tada. Izgleda da su malo previše spigali taj sata kabel jer su ga vodili iza bazne ploče kučišta što je meni onak neuobičajeno. Struja još i ok ali brate mili, ne možeš taj sata kabel pigat kroz uske otvore. I tko zna koji šrot od kabla, nisam još takve vidio.

Eto hvala na pomoći, ja bih najvjerojatnije išao mijenjati ploču ili napajanje da mi niste rekli za kabel.
Kerefek76 je offline   Reply With Quote