Tema: Košarka
View Single Post
Staro 01.04.2017., 23:00   #1392
Roberto
Premium
Moj komp

Roberto's Avatar

Datum registracije: Feb 2006
Bradonja je dobar nesumnjivo, procvjetao je u Mikeovom run n gunu, ima i solidan supporting cast, 4 dobra tricaša. I to je to. Neće napraviti ozbiljnije stvari osim ako će ekipa gađat tricu 70% u playoffu

Iako pada sad pod kraj sezone, ja bi bradonji dao MVP nagradu. Westbrook isto igra sjajnu sezonu ali jbg, to je solo igra, i koliko god imao lošu ekipu, on je soler bio i ostat će. Jednostavno ne volim takve igrače, koliko god te statistike bile vrijedne divljenja. Leonard je sjajan, James i Thomas isto imaju sjajne sezone.
Al kad sve skupa zbrojiš, bradonjina momčad je najviše napredovala s njegovim brojkama. Da, zasluga je to i trenera i suigrača, ali Harden igra sjajno već nekoliko sezona, a ove godine je još podigao ljestvicu. I ne odmara

Po trenutnoj formi, GSW pojede sve ostale ekipe i bez KD-a. Sjajno su se posložili, razigrali i rezerve, Curry odlično vodi igru i kad neme izvanzemaljski šut. Sad će samo iamti problem opet se uigrati s Durantom. Cavsi muku muče s formom i neće imati šetnju do finala.

Da, bit će sjajan playoff, bez obzira na dvije supermomčadi, mislim da nema sigurnih za finale