Tema: Košarka
View Single Post
Staro 30.03.2017., 08:38   #1365
Roberto
Premium
Moj komp

Roberto's Avatar

Datum registracije: Feb 2006
Citiraj:
Autor vorda22 Pregled postova
ja vadim isti argument? pa ima li gluplje fore od prozivanja lebrona gubitnikom, chokerom, placljivcem i ne znam vec cime. ( aha, evo nova glupost da si lebron pumpa statistiku) kako li ljudi imaju snage uopce pokusavati vise to izgovarati nakon sto im je rijeci nabio do dna grla prosle godine

Sent from my MI MAX using Tapatalk
Ajd prestani vadit rijeci iz konteksta. Jamesove brojke na papiru izgledaju sjajno. U igri je za MVP. Kyrie igra odlicno. Doveo si James sva pojacanja koja je zelio, slozio si supermomcad. Prakticki vodi ligu u minutama na parketu.

I opet ta ekipa jos ne uspijeva osigurati prvi seed na istoku, zadnjih par mjeseci igraju najgoru obranu u ligi, i nakon dobrog ulaza u sezonu skor im je 19-18.

Kako to davore s najboljim igracem svemira i svakosezonskim stvarnim mvpem koji svaku momcad automatski ucini kandidatom za naslov?

Citiraj:
Autor Flood Pregled postova
Naravno,na svježinu još 3 naslova uz 3 mvp finala. Lebron jedino može slegnut ramenima i plakati.flu gejm buraz

Mnogo svez bio taj neki Dzordan.

Nego, i za taj flu game kruzi prica da je bio hangover game