Citiraj:
Autor srale7
Da ne odgovaram sad svima posebno, odgovorit cu jednim odgovorom na sva pitanja
Kako rjesenje mi ne gine kupnja novog diska, instalacija u laptop i novi windowsi, zanima me jel ima neko rjsenje čisto da se bude 100% sigurno?
Sto se tiče zauzeća, sve je normalno, odnosno nema nikakvih stvari sto bi upućivale na neki softverski problem, tim vise jer je isti problem bio i na 4 god starim win7 i sad na svjezim win10. Na externom je samo backup fileova, s tim da je disk kupljen kao externi, tak da ne mogu bas lako izvadit disk i probat.
Laptop i nije toliko pre star (4 god) ali očito dovoljno da disk počne stekat.
Budem probao sa Hirenson, ali za toshibu konkretno nisam nasao neki koristan OEM alat.
|
Moja preporuka SSD disk 120-250 GB zavisi koliko love imaš i ako si malo hrabriji možeš polovan SSD naći vrlo povoljno (ovdje preporuka ipak iz svoje okolice da se može provjeriti...) ...
Zašto SSD disk sa njim dobijaš najbolje poboljšanje brzine , a dodatne dokumente , glazbu i filmove bez problema možeš snimati danas na eksterni disk ili usb stickove.
Prije toga za svaki slučaj provjeri disk , postoje virusi koji zakucaju računalo na 100% raznim programčićima , imao sam slučaja i nije bilo baš jednostavno riješiti se tih napasnika. Prikriju se lažnom windows sistemskom datotekom , tako da slabiji antivirusni program misli da je sve u redu... Eto ako tko bude imao problema sa time evo ovdje objašnjenja da ne duljim
http://www.tomshardware.co.uk/answer...e-100-cpu.html