View Single Post
Staro 27.03.2017., 11:22   #9
Busola29
Guest

Citiraj:
Autor srale7 Pregled postova
Da ne odgovaram sad svima posebno, odgovorit cu jednim odgovorom na sva pitanja

Kako rjesenje mi ne gine kupnja novog diska, instalacija u laptop i novi windowsi, zanima me jel ima neko rjsenje čisto da se bude 100% sigurno?

Sto se tiče zauzeća, sve je normalno, odnosno nema nikakvih stvari sto bi upućivale na neki softverski problem, tim vise jer je isti problem bio i na 4 god starim win7 i sad na svjezim win10. Na externom je samo backup fileova, s tim da je disk kupljen kao externi, tak da ne mogu bas lako izvadit disk i probat.

Laptop i nije toliko pre star (4 god) ali očito dovoljno da disk počne stekat.

Budem probao sa Hirenson, ali za toshibu konkretno nisam nasao neki koristan OEM alat.
Moja preporuka SSD disk 120-250 GB zavisi koliko love imaš i ako si malo hrabriji možeš polovan SSD naći vrlo povoljno (ovdje preporuka ipak iz svoje okolice da se može provjeriti...) ...

Zašto SSD disk sa njim dobijaš najbolje poboljšanje brzine , a dodatne dokumente , glazbu i filmove bez problema možeš snimati danas na eksterni disk ili usb stickove.

Prije toga za svaki slučaj provjeri disk , postoje virusi koji zakucaju računalo na 100% raznim programčićima , imao sam slučaja i nije bilo baš jednostavno riješiti se tih napasnika. Prikriju se lažnom windows sistemskom datotekom , tako da slabiji antivirusni program misli da je sve u redu... Eto ako tko bude imao problema sa time evo ovdje objašnjenja da ne duljim

http://www.tomshardware.co.uk/answer...e-100-cpu.html
  Reply With Quote