View Single Post
Staro 21.03.2017., 14:36   #714
Mommistake
Premium

Mommistake's Avatar

Datum registracije: Nov 2008

Ubio sam Wild Huntove, prilikom fajta ovaj glavni Wild Hunt je uspio pustiti onaj White Frost (ili kako već), pa je Ciri otišla to spriječiti, nagovorivši Avalacha da joj otvori portal na drugi svijet. Na kraju ona je spriječila to i preživjela, našli smo se kasnije u tavern u Crossroads i tako završava. Uglavnom još sam s Yennifer.

-->
Evo nakon 24 sata korištenja GTX980, dojmovi:
- prije nje sam imao R9 390 8GB Gaming, koja mi je ubijala 650W napajanje, doslovce u igri je bilo toliko glasno napajanje da nisam mogao igrati bez slušalica, nešto u ekvivalentu da ti iznad glave puše onaj sobni ventilator usred ljeta, od kad imam ovu 980-tku PC je nečujan
- grafika je daleko bolja, tj. crte lica i detalji su daleko realniji nego kod ove ATI
- fps mi je skočio za 15-20 frejmova (s tim da imam uključen i shadows na ultra i Nvidia hairworks na 4, kod ati sam imao shadows na medium i bez tih hairworksa)
- kod FC: Primal i Overwatch ventovi na grafi se uopće ne pale, tek se nešto sitno počnu vrtiti na Witcheru
- GTA V radi sve na ultra daleko fluidnije nego na RX480 koju sam imao prilike probati, a da ne pričam koliko bolje radi nego R9

Zadovoljan, i više od toga.

Uglavnom, nikad više ništa od AMD-a. Opekao sam se 2 puta s amd procesorima i jednom na ovoj grafi.

On Topic: Jučer odradio glavnu priču, imam 65h igranja, riješio sve Witcher Contracte i secondary questove (osim gwenta), sada idem lagano na treasure huntove (imam nekih 10-tak komada još riješiti) i krećem na ekspanzije. Priča mi je završila na sljedeći način:

Ubio sam Wild Huntove, prilikom fajta ovaj glavni Wild Hunt je uspio pustiti onaj White Frost (ili kako već), pa je Ciri otišla to spriječiti, nagovorivši Avalacha da joj otvori portal na drugi svijet. Na kraju ona je spriječila to i preživjela, našli smo se kasnije u tavern u Crossroads i tako završava. Uglavnom još sam s Yennifer.

Zadnje izmijenjeno od: Mommistake. 21.03.2017. u 14:44.
Mommistake je offline   Reply With Quote