-->
Evo nakon 24 sata korištenja GTX980, dojmovi:
- prije nje sam imao R9 390 8GB Gaming, koja mi je ubijala 650W napajanje, doslovce u igri je bilo toliko glasno napajanje da nisam mogao igrati bez slušalica, nešto u ekvivalentu da ti iznad glave puše onaj sobni ventilator usred ljeta, od kad imam ovu 980-tku PC je nečujan
- grafika je daleko bolja, tj. crte lica i detalji su daleko realniji nego kod ove ATI
- fps mi je skočio za 15-20 frejmova (s tim da imam uključen i shadows na ultra i Nvidia hairworks na 4, kod ati sam imao shadows na medium i bez tih hairworksa)
- kod FC: Primal i Overwatch ventovi na grafi se uopće ne pale, tek se nešto sitno počnu vrtiti na Witcheru
- GTA V radi sve na ultra daleko fluidnije nego na RX480 koju sam imao prilike probati, a da ne pričam koliko bolje radi nego R9
Zadovoljan, i više od toga.
Uglavnom, nikad više ništa od AMD-a. Opekao sam se 2 puta s amd procesorima i jednom na ovoj grafi.
On Topic: Jučer odradio glavnu priču, imam 65h igranja, riješio sve Witcher Contracte i secondary questove (osim gwenta), sada idem lagano na treasure huntove (imam nekih 10-tak komada još riješiti) i krećem na ekspanzije. Priča mi je završila na sljedeći način: