View Single Post
Staro 20.03.2017., 18:15   #1
SniperWolf
Premium

SniperWolf's Avatar

Datum registracije: Jun 2005
Smile (riješeno) Ne mogu nikako ući u svoj PayPal

Pozdrav

Molio bih vas, ako znate ikakav info o ovakvom slučaju.

-dakle imam paypal account, vezan na moj email. U email mogu uci.
-u paypal account nemogu uci. login - password fail. reset password - ok - posalju mi email da resetam na email, krenem resetat, pita me ili Security Question (koji se ne sjecam, otvorio sam paypal prije masu godina) ili reset by Phone.

-Kliknem reset by phone,
medjutim - ja sam promjenio mob, i karticu, prije cca 3mj. I sada taj paypal racun je ostao vezan za taj (stari) broj. - Dakle nemogu resetati password pomocu phone.

-probam contact costumer support - trazi login za to
-probam call paypal - automatski telefon se javi i pita moj broj telefona, i kaze da ne prepoznaju moj broj, s kojeg zovem, da nije povezan s niti jednim accountom. Usput mi je uzelo jos 50kn!!!! jer sam zvao ameriku (paypal broj taj je 1 436 9111

Problem: mozda bi bila dobra ideja, primjetio sam da poslje pita, tj kaze automatski glas na telefonu - "if this is not your number, please enter your number linked ot hte paypal account"

i ja bih rado to utipkao (taj stari broj kako je isao) ali ja nemam vise para zvati ameriku!

Molim Vas ako neko ima neku dobru ideju, kako ovo rijesiti? Probao bih ovo gore, zna li netko mozda neki jeftiniji nacin za zvati ameriku tj paypal?

Moram ovo rijesiti..

hvala puno svima! !