Citiraj:
Autor New One
Nemam znanja nego guglam. Kako imam Tourney na njemu mislim da bude i Alivio svemir, a ovaj paketić kaj si linkao je meni lajbeku odličan.
Radim fine kilometre i zeza me kakvoća šaltanja. Htio bi nešto pouzdanije. Inače je apsolutno dovoljan mi po svim pitanjima.
Koliko košta zamjena svega toga i preporuka nekog majsotra koji nemora biti jeftin ali da posao bude dobar?
EDIT:
Uf, sda gledam da dolje moram odabrati stvari, nije odabrano za mene, a nude za svaki pojam bar 3 opcije...totalno sam van svoje klase 
|
Onaj link sam ti stavio kao primjer kako izgleda ta grupa. Ima i drugih trgovina gdje se to da složiti po ok cijeni. No kako ti je kolega rekao ako je kranz 7 spd onda ti ne gine ili kompletan kotač za nabom za kazete ili da se upustis kao ja u mjenjanje nabe i kupovinu novih žbica i učenje pletenja i centriranja kotača
No mislim da se ipak tebi isplati uzeti rabljeni bicikl sa deore/slx/xt opremom.
No ako baš inzistiraš i želiš opremu na svojoj staroj rami stavi ovdje sve što imaš na bicikli i koju sliku detalja da se vidi pa da ti posložimo što ti sve treba pa da u konačnici i vidiš da li ti se isplati takva nadogradnja.
Evo ti jedna brzinski oglas koji sam iskopao,rabljena bicikla za ok novce. Samo vilica vrijedi cca 1000-1200 kn a kamoli ostatak opreme koji je i više nego dobar.
http://www.njuskalo.hr/mtb-bicikli/c...oglas-21290049