Citiraj:
Originally posted by Bl@de
nije ti to do hitler koma nego do same tehnologije i suma na zicama. ovih 384 (48KB) mozes postitic samo ako si jako blizu centrale zbog manjeg suma na liniji. dakle, ovo je jedni stvar za sto hitlerovci nisu krivi.
|
Tih 384 možeš postići samo u teoriji, ne i u praksi, kao što ni ja ne mogu postići više od 8MB/sec sa 100Mbps vezom sa drugim računalom, premda bi teoretski transfer iznosio 12MB/sec, i isto tako na WLANu u B standardu, 11Mbps, ne možeš proć preko 600KB/sec, teoretski bi trebalo ići 1350KB/sec, i uglavnom je u praksi i najveći bandwidth B standarda 600K.
No da ne dužim sad...taj pomak sa 384 na 512 će se osjetiti, al ništa posebno, dosad je DL bio 39-40, sad će bit 52-54, dakle, premda 30% u teoriji, u praksi će pomak iznosit 20-25%. Igranje je bilo ugodno i s ovim brzinama, a dal će mi download drivera od 30MB trajat 10 ili 12 minuta, to mi baš puno ne znači, jer ne mogu skidat datoteke od 1GB gdje bih možda i uštedio 1 sat.
Ništa posebno
Da su spistili cijenu paketa barem za 1 kunu, to ne bi bilo uopće puno, ali bi čovjeka razveselilo.