16.03.2017., 13:07
|
|
Premium
Datum registracije: Oct 2008
|
Citiraj:
Autor izzo
Bio sam korisnik Amisa 10 godina i dao se nagovoriti od prodajnog predstavnika Iskona koji mi je došao doma. Plaćao sam paket 2u1 179+35 brzinu do 40Mbps =214kn.
Iskonova ponuda Trio Total 50:
-Moguća brzina 50Mbps /10Mbps- min35Mbps/7Mbps
-Uključeno u paket:
- 1 međunarodni fav broj
- 1500 EU fix minuta
- 1500 nacionalnih. fix minuta
- 500 nacionalnih mob. min
- ISKON TRIO TOTAL 50
-Iskon Tv FUN + Iskon TV Extra + Iskon TV Regionalni + Inozemni nacionalni (preko 1oo tv kanala).
Sve zajedno uz ugovor na 24 mjeseca = 199,99 kn sa PDV-om
sa najmom opreme u cijeni.
Potpisao sam ugovor, 20.2.17. izvršili prelazak na Iskon. Od prvog dana pucanje veze, brzina ni blizu ugovorene, telefon radi-ne radi, tv isto. Natezanje sa tehničkom podrškom, kao problem je na infrastrukturi,3 puta su kvar prijavili HT, dolazili "njihovi tehničari" i utvrdili da je kvar na centrali. 04.03.17. dobio sam poštu od njihove prodaje:
Poštovani,
Tehnička služba nam je dostavila informaciju da imate poteškoće sa uslugom te da bi trebalo smanjiti brzinu paketa na 20 mbps kako bi usluga mogla funkcionirati stabilno.
U ponudi imamo paket Iskon.TRIO Total 20, sa akcijom kunskog popusta od 120,00 kn cijena ovoga paketa bi iznosila 199,99 kn.
Ukoliko se slažete sa ponudom molio bih Vas povratnu informaciju kako bismo mogli pokrenuti zamjenu.
Za sve dodatne upite stojimo Vam na raspolaganju.
S poštovanjem,----------------
Na Amis 29/6 Mbps a trenutna brzina na Iskonu 18.478 Mbps/1.632 Mbps
Zovu iz HT i ide ponuda na vašoj liniji ide 50Mbps bez problema i nude:
*MAX 3 START
Tarifa uključuje : neograničene razgovore prema svim mobilnim i fiksnim mrežama, Halo non stop+ opcija
Neograničen Internet
Turbo 10 dodatna brzina
Max TV osnovni programski paket sa preko 90 programskih kanala
Cijena sa *PDV-om– 219,50 kn , uz ugovornu obvezu na 24 mjeseca
Tko tu koga u zdrav mozak?
*
|
Ista stvar kod mene, Iskon "garantira" 50 mbit odnosno 35 minimum, a max koji trenutno ide je 25 (Na Amisu kao testni VDSL islo 40mbit).
Smeće od operatera...  
|
|
|