Ma uopce se netreba zamarati s time. Ako znas odmah zovi policiju i ekspresno mu ide kazna za izazivanje nesrece + bijeg sa mjesta nesrece. Tak sam ja napravio i stvar je bila ekspresno rijesena. Samo ih treba po đepu udarit. Ja sam na parkingu lika udario kad sam isao u rikverc jer je malo usrano ostavio auto nasred ceste parkiran ali svejedno sam ja bio kriv i ostavio mu ceduljicu da mi se javi i nadoknadio sam mu stetu..Lik je ostao paf...i dan danas smo si dobri s obzirom da smo susjedi

)
A druga situacija, skvo skrece desno na semaforu i lik iza nje nestrpljivo ju zaobilazi i štrajfa ju i samo uredno nastavi dalje. Ona stane sastrane i izađe van a ono crta bome fino sve do plastike..Šteta nije bila velika, nekih 1000 kn i zove me i pita me kaj da radi. Ja ju pitam jel zapamtila regu? Veli da je, ja kazem samo zovi murju i reci im regu. Dolazi polismen za 15 minuta sa podacima o vozaču i poslika auto i veli to je to
Istina je da su me drkali iz Euroherca pa se to oduzilo na mjesec dana ali nema veze..bitno da je lik pokupio kazne.Da je stao i reko da je kriv mislim da bi mu rekli da je sve ok..ovako nek plati, kad se klošari....